Less Is Now

Häromdagen spanade jag in en ny dokumentär som finns på Netflix. Den heter “Less Is Now” och är regisserad av en av de få på Youtube jag faktiskt kollar på, Matt D’Avella.

Matt gör videos inom områdena personlig utveckling, minimalism, finans och träning. Ämnen jag finner väldigt intressant. En av mina favoritfilmer är när han testade 12 olika vanor under ett år, en vana under en månads tid.

Precis vid årsskiftet släpptes denna nya dokumentär som handlar om minimalism. Ett ämne som man väldigt enkelt kan koppla samman med hårt och extremt sparande. Båda dessa handlar om att vara nöjd med det man har och att prylar inte ger en lycka. Förutom möjligtvis en väldigt, väldigt kortvarig lycka.

För oss som redan är inbitna sparare ger denna dokumentären inte oss några livsavgörande tips. Detta är också en form av uppföljare till “Minimalism”, även om jag skulle säga att filmerna är ganska lika varandra. Om du är intresserad av ämnet tycker jag den är klart sevärd! Den finns alltså på Netflix och du hittar den här.

Lämna en kommentar

 

Exit mobile version