Månadsrapport – Maj 2024

Sommaren är här! Snart midsommar och vädret har varit fantastiskt. Börsen sägs ju vara en vintersport, kanske årets korrektion kommer i sommar?

Inkomster

Denna månad trillade det som vanligt in 35.000:- från lönen. Av dessa sattes 0 kr i arbete denna månad. Tråkigt att inte spara något, men i maj blev det ett gäng stora utgifter som jag dock hoppas kan ge avkastning på annat vis!

För nyfikna gick min algotrading i ProRealTime 2000:- plus denna månad. Totalt +-0 efter två tuffa veckor i starten. Hoppas på ett bra juni!

  • Inkomster 35.000
  • Sparande 0
  • Sparkvot 0%

Alla räknar sparkvot väldigt olika, men min sparkvot tar endast hänsyn till hur många kronor som skickas över till portföljen, ej amortering eller målsparande.

Portföljen

Här ser ni resultat för min portfölj denna månad.

Wow, en månad där alla portföljer slog index! Det var inte igår! Ett litet tecken på att sentimentet har vänt kanske, då mina portfölj består av mycket småbolag och oftast går bättre när börsen på lite gladare humör. Nästan gått lite väl fort uppåt nu, får hoppas det håller i sig, även om ett litet bakslag eller korrektion kanske vore sunt snart.

Hoppas ni får en magisk sommar! Börsdata i hängmattan är inte helt dumt!

Lämna en kommentar

 

Exit mobile version