Månadsrapport – November 2021

Sista månaden för året är här och visst är det gött med jul snart! Det är ju typ det enda bra med vintern. November var en helt okej månad för mig, ett par veckor med ganska mycket skoj jobb och en del övertid. Den avslutades dock ganska dåligt med en vecka med feber och förkylning. 

Inkomster

Återigen en helt vanlig månad inkomstmässigt, jag saknar lite tiden som egen företagare när lönen var olika varje månad och det var lite spänning i det! Men lite gött med stabil inkomst månadsvis också såklart. 31 papp kom in, precis som vanligt! Återigen blir Avanzasparkvoten 0% denna månad då jag fortsätter spara mer pengar till framtida lägenhetsköp. Jag hoppas att under nästa år kunna kicka igång ett bra sparande igen!

  • Inkomster 31.000
  • Sparande 0
  • Sparkvot 0%

Alla räknar sparkvot väldigt olika, men min sparkvot tar endast hänsyn till hur många kronor som skickas över till portföljen, ej amortering eller målsparande.

Portföljen

Här ser ni resultat för mina olika portföljer denna månad.

Mina portföljer fortsätter ticka på bra, och faktum är att alla portföljer spöade index även denna månad. Just nu ligger mina portföljer +34% YTD medan index ligger på 25%. Om inte december blir riktigt rutten så borde jag slå mitt mål om att slå index med 5%-enheter.

Hur går det för er i år?

Lämna en kommentar

 

Exit mobile version