Månadsrapport – September 2023

Ännu en månad har swishat förbi! Under september var jag en sväng vid medelhavet och njöt av lite sol då det inte varit så mycket av det i Sverige under sommaren… Resterande tid har jag tillbringat hemma under filten, dunderförkyld.

Inkomster

Trots utomlandsresan som gjorde att kostnaderna drog iväg denna månad lyckades jag ändå spara 15.000:-. Dessa spenderades snabbt upp, 10k åkte in i fondportföljen där jag fyllde på i AMF Småbolag och Spiltan Investmentbolag. Resterande 5k användes till att duttköpa lite i mina innehav i Trendande Tillväxt-portföljen.

  • Inkomster 33.000
  • Sparande 15.000
  • Sparkvot 46%

Alla räknar sparkvot väldigt olika, men min sparkvot tar endast hänsyn till hur många kronor som skickas över till portföljen, ej amortering eller målsparande.

Portföljen

Här ser ni resultat för mina olika portföljer denna månad.

Ännu en tuff månad och ALLA mina portföljer fortsätter tappa på index. Såklart är det inget roligt att följa, särskilt inte att jämföra och förlora sig mot index varje månad. Som jag skrivit tidigare så handlar det om att zooma ut. Dessa månadsrapporter betyder egentligen ingenting, utan det är på lång sikt man investerar på börsen.

Jag fortsätter gneta på med mitt månadssparande och tror fortsatt benhårt på mina strategier i framtiden. Trägen vinner!

Lämna en kommentar