Mina tjänster

Såhär när pandemin (förhoppningsvis) går mot sitt slut, kan det vara läge att kolla upp sina prenumerationstjänster. Många har säkert tecknat abonnemang hos kanske HBO, Netflix eller Disney Plus som man inte använder lika mycket nu, när livet börjar gå tillbaka mot det vanliga. Kanske tecknade du ett abonnemang för att kolla på en match i Allsvenskan eller Premier League och glömde säga upp det.

Jag gissar att de flesta som läser denna blogg är ganska ekonomiska av sig, och redan har stenkoll på alla sina abonnemang. Men även den bäste kan göra misstag som det så vackert heter. Jag tankade hem en app som heter Mina Tjänster för några veckor sedan. Det appen gör är att den samlar alla dina prenumerationer på ett ställe. Jag har haft den innan för något år sedan, och det är ingen app som jag behöver använda frekvent. Ibland är den dock väldigt najs!

Man signar in med mobilt bankiD och den kollar då upp dina transaktioner automatiskt och lägger in alla abonnemang. Du kan då lätt upptäcka om du råkar ha en prenumeration du inte använder. Du kan även lägga in egna abonnemang om nåt inte fångas upp automatiskt. Du kan då även se din totala månadskostnad på alla dina abonnemang.

För de allra flesta kan jag tänka mig att denna appen är överflödigt, du kanske redan har stenkoll på alla dina abonnemang, och då är den såklart inget för dig. Men för dig som har många abonnemang och snabbt vill få en överblick på dessa kan det vara värt att testa den om du inte redan gjort det! 

Jag hade redan bra koll på mina abonnemang, men det var ändå skoj att testa och få alla abonnemang samlade på ett ställe automatiskt och se den totala utgiften.

Har ni testat Mina Tjänster innan? Gillar ni den? Tycker ni den är onödig?

Disclaimer. Märkte att inlägget nästan låter sponsrat haha, men det är det inte, ville bara tipsa om en tjänst som jag tycker är lite fiffig och kanske är användbar för någon! 🙂

Lämna en kommentar