Sista #uppesittarkväll

Ikväll är det dags för den sista upplagan av #uppesittarkväll, åtminstone i EFNs upplaga. För er som missat detta, är det alltså detta en livesändning där man snackar om börsen och investeringar. Detta dagen innan löningen trillar in på kontot och ska sättas i arbete. Mer precist som Nicklas “Investeraren” Andersson brukar säga; “Beroende av den 25:e för att bli oberoende av densamma!” Programledare Albin har också lyckats få med ett riktigt stort namn till kvällens avsnitt, nämligen Anna Kinberg Batra. Kul och bra jobbat att få med en gäst av sådan dignitet! 

Anledningen till det blir sista i EFN:s regi är alltså för att Nicklas Andersson fått nytt jobb som sparekonom på Avanza, och därmed inte kan vara programledare för en oberoende kanal som EFN. Vad det gör för skillnad förstår jag inte riktigt, då han tidigare haft en tjänst på, och varit väldigt förknippad med Avanza. Men det finns säkert någon rimlig förklaring till detta som jag inte riktigt förstår.

Hur som helst, ikväll sitter jag bänkad för årets eventuellt sista uppesittarkväll, även om det ryktas om att den är tillbaka redan i december i någon form. Låt oss hålla tummarna för detta!

Ikväll klockan 20 börjar sändningen och länken till livestreamen hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=HBbzy7ApDQA&ab_channel=EFN

Vi ses i flödet ikväll! 🙂

Lämna en kommentar