Uber Eats Rabattkod – Promokod – 200 kr rabatt

Genom min Uber Eats rabattkod eats-2shhzf47ue får du 200 kr rabatt på dina två första beställningar som ny kund. Du får alltså 100kr x 2 rabatt på dina två första beställningar, underbart! Nu när vi har en pandemi har jag använt mig mycket av dessa tjänster som levererar mat utanför dörren. Nyligen kom min favoritrestaurang Bun Meat Bun till Uber Eats i området där jag bor. Jag kan ju säga att det blivit en hel del burgare från denna restaurang senaste tiden. Det finns såklart inte bara hamburgare på Uber Eats, utan det finns italienskt, grekiskt, svensk husmanskost och mycket mer!

Uber Eats Rabattkod

För att utnyttja denna rabattkoden/promokod från Uber Eats, så laddar du hem appen på din appstore. Du klickar dig sedan vidare inne i appen på Konto – Kampanjer och sedan “Ange Kod” i uppe i det högra hörnet. Ange koden eats-2shhzf47ue och vips får du totalt 200 kr rabatt på dina kommande två beställningar!

Om tjänsten – Uber

Uber är mest känt för deras taxiverksamhet. För en tid sedan startade de även deras tjänst för leverans av mat. Denna blev snabbt mycket populär över hela världen, och du kan både köpa frukost, lunch och middag genom dem! En annan fiffig grej med Uber Eats är att när du väl har ett konto, kan du bjuda in dina vänner genom din promokod. Då får både du och din vän 100 kr efter din vän gjort sin första beställning! Uber Eats finns i de största städerna i Sverige, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Uber Eats är en av många som levererar mat hem till dörren. Jag tycker det är smidigt att använda flera av dessa tjänster tillsammans, som t.ex. Wolt och Foodora. Då kan man passa på att nyttja erbjudanden som fri frakt men också få ett ännu bredare utbud än om man bara använder en tjänst.

Annan rabattkod

Wolt Rabattkod – 75 kr