Uber Eats Rabattkod – Promokod – 200 kr rabatt

Genom min Uber Eats rabattkod eats-2shhzf47ue får du 200 kr rabatt på dina två första beställningar som ny kund. Du får alltså 100kr x 2 rabatt på dina två första beställningar, underbart! Gäller hela maj 2024!

Nu när vi har en pandemi har jag använt mig mycket av dessa tjänster som levererar mat utanför dörren. Nyligen kom min favoritrestaurang Bun Meat Bun till Uber Eats i området där jag bor. Jag kan ju säga att det blivit en hel del burgare från denna restaurang senaste tiden. Det finns såklart inte bara hamburgare på Uber Eats, utan det finns italienskt, grekiskt, svensk husmanskost och mycket mer! Perfekt i tider som dessa med tanke på corona pandemin. Take-away har verkligen blivit populärt nu.

Uber Eats Rabattkod

För att utnyttja denna rabattkoden/promokod från Uber Eats, så laddar du hem appen på din smartphone, den finns både till iPhone och till Android. Denna kod kallas även ibland för kampanjkod. Du klickar dig sedan vidare inne i appen på ”Konto” nere i det högra hörnet, sedan ”Kampanjer” och sedan ”Ange Kod” i uppe i det högra hörnet. Ange koden eats-2shhzf47ue och vips får du totalt 200 kr rabatt på dina kommande två beställningar!

Hur fungerar det?

När du har laddat hem Uber Eats appen, skapat ditt konto och skrivit in rabattkoden så är det dags att börja beställa käk. Du kan i appen bläddra mellan många olika restauranger. Om du ser en restaurang som ser lockande ut kan du klicka dig in på deras meny och kika vad de har att erbjuda för måltider. Inne i appen får du också erbjudande om olika restauranger som har fri leverans de kommande 15 minuterna. Här kan du alltså spara pengar också. När du valt maträtt och restaurang är det bara att beställa. Sedan kommer maten till din dörr inom 60 minuter. Hur lång tid det tar för leveransen beror på ett flertal faktorer. Hur upptagna restaurangen du beställde från, hur många kurirer som arbetar just nu och vilken tid du beställer är några av faktorerna. Runt lunchtid är det såklart många beställningar så ett tips är att beställa lite före lunch för att säkerställa att du får din leverans i tid.

Vad finns det för mat?

Hos Uber Eats finns det all möjlig mat. Du hittar restauranger som inriktar sig på svensk husmankost, det grekiska köket, det asiatiska köket, spanska köket, italienska köket, hamburgare, pizzor och mycket annat. Det finns helt säkert något som passar alla. Vilket utbud just du har beror på vart du bor.

När kan man beställa?

Öppettiderna hos restaurangerna varierar men Uber Eats har öppet dygnet runt. Alltså gäller det för dig att helt enkelt logga in i din app och se utbudet av restauranger där just du befinner dig just nu.

Värva vänner med din Uber Eats Rabattkod

När du har skaffat ditt konto hos Uber Eats kan du själva värva vänner med din egna Uber Eats promokod. Då får din kompis 200 kr rabatt på hans första två beställningar, medan du får 100 kr rabatt när din kompis gjort sin första beställning. Du kan helt enkelt få gratis mat genom att ge dina vänner gratis mat. Underbart! Tänk dock på att du måste beställa minst för 150 kr för att din rabattkod ska fungera. Jag tycker det är ett riktigt bra system, att man kan dela med sig av sin kampanjkod. Det blir win-win!

Kan man undvika leveransavgift hos Uber Eats?

Uber Eats har i vanliga fall en fraktavgift som ligger omkring 59 kr. Det finns dock sätt att spara in på denna avgift. Faktum är att Uber Eats har olika erbjudandet med olika restauranger, under olika tidsperioder. Vid varje kvart kommer ett nytt utbud av mat som just nu erbjuder fri frakt och fri leverans. Denna uppdateras sedan efter femton minuter, och då får du nya förslag. Detta är ett riktigt bra sätt att skaffa sig gratis leverans, en avgift som annars kan vara tråkig att betala.

Om tjänsten – Uber

Uber är mest känt för deras taxiverksamhet. För en tid sedan startade de även deras tjänst för leverans av mat. Denna blev snabbt mycket populär över hela världen, och du kan både köpa frukost, lunch och middag genom dem! En annan fiffig grej med Uber Eats är att när du väl har ett konto, kan du bjuda in dina vänner genom din kampanjkod. Då får både du och din vän 100 kr efter din vän gjort sin första beställning! Uber Eats finns i de största städerna i Sverige, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Uber Eats är en av många som levererar mat hem till dörren. Jag tycker det är smidigt att använda flera av dessa tjänster tillsammans, som t.ex. Wolt och Foodora. Då kan man passa på att nyttja erbjudanden som fri frakt men också få ett ännu bredare utbud än om man bara använder en tjänst.

Annan rabattkod

Wolt Rabattkod – 12o kr
Foodora Rabattkod – 50 kr

Exit mobile version