Vimla Rabattkod – 50% rabatt i 4 månader

För att ta del av min Vimla rabattkod, använd DENNA länk för 50% rabatt i 4 månader när du startar ett nytt abonnemang hos Vimla. Gäller hela augusti 2023!

Jag älskar verkligen Vimla. De har smidig support, bra priser och det är inga konstigheter. Surfen sparas och följer med till nästa månad automatiskt. De har alltid fri SMS och samtal, och de har ingen bindningstid.

Vimla Rabattkod

För att använda dig av min rabatt hos Vimla är det bara att använda DENNA länk. Då får du automatiskt 50% rabatt i 4 månader. Sedan är det bara välja vilket abonnemang som passar just dig hos Vimla, och sedan signa upp dig. Supersmidigt!

Varför Vimla Rabattkod?

Jag använder mig av Vimla då jag tycker det är sjukt prisvärda. De har även bra täckning över hela Sverige, fri samtal och SMS och olika erbjudanden med surf mängd som passar alla!

Hos Vimla kan du även få ännu mer rabatt om du antingen är student eller pensionär. Jätteschysst!

Vilka surfmängder kan jag välja på?

Hos Vimla kan du välja på flera olika mängder surf. Du kan välja på 3GB, 8GB, 18GB, 50GB eller 100GB. 

Vilka nät använder sig Vimla av?

Vimla delar nät med Telenor och har därmed bra täckning över hela Sverige. Vimla har faktiskt vunnit årets operatör i många år i rad. Detta talar om hur uppskattat Vimla är av deras kunder.

Få mer rabatt genom att bjuda in dina kompisar

När du väl har signat upp dig för ett abonnemang hos Vimla kan du dela med dig av din tipslänk till dina kompisar och familj. När de då registrerar sig med hjälp av din länk kommer både du och din vän få 10 kr rabatt på månadsfakturan. I resten av era liv! Galet bra deal. Detta kan du göra hur många gånger som helst. Du kan alltså komma ner till 0 kr i månadskostnad för din mobiltelefon!