Wolt Rabattkod – Promokod [TXBN] – 50 kr rabatt

Genom min Wolt Rabattkod TXBN får du 50 kr rabatt på din första beställning som ny kund. Rabatten gäller på första beställningen som ny kund. I dessa tider av corona har jag använt mig mer av hemkörning av mat. En leverantör jag använder mig av är appen Wolt. Jag tycker det har varit helt underbart att få mat levererad till dörren under pandemin. Eftersom jag är ett riktigt hamburger-fan, har det blivit en del burgare från Wolt. Mina hamburgar-favoriter i Stockholm är Bun Meat Bun, Bastard Burger och Brödernas.

Wolt Rabattkod

För att använda rabattkoden, eller promokod som det också kallas, laddar du hem Wolt appen i din appbutik på din telefon. När du sedan har skapat ett konto på Wolt, klickar du in dig på din profil och väljer sedan “Ange promokod”. När du skrivit in TXBN får du alltså 50 kr att handla för direkt!

Om tjänsten – Wolt

Leveransavgiften kan ibland vara tråkig att behöva betala genom tjänster som Wolt, men ofta har de olika erbjudanden där det är fri leverans på ett antal restauranger. En annan fiffig grej med Wolt är att när du väl har ett konto, kan du bjuda in dina vänner genom din promokod. Då får både du och din vän 50 kr när din vän gör sin första beställning! Wolt finns i städer över hela Sverige. Ett urval av städer de finns i är Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Linköping, Gävle och Sundsvall.

Innan Wolt kom till Sverige använde jag mig mycket av t.ex. Uber Eats och Foodora. Jag använder såklart fortfarande dessa tjänster, men oftast är det billigare frakt genom Wolt samtidigt som favoritrestauranger inte finns i någon annan app. Överlag måste jag säga att jag gillar Wolt skarpt, och framförallt Bun Meat Buns hamburgare som jag ofta beställer genom dem. Testa du med!

Annan rabattkod

Uber Eats – 200 kr rabatt