Wolt Rabattkod – [4G6SWBB] – Promokod – 120 kr rabatt

Genom min Wolt Rabattkod 4G6SWBB får du 120 kr rabatt på din första beställning som ny kund. Gäller hela augusti 2023! Rabatten gäller på första beställningen som ny kund.

I dessa tider av corona har jag använt mig mer av hemkörning av mat. En leverantör jag använder mig av är appen Wolt. Jag tycker det har varit helt underbart att få mat levererad till dörren under pandemin. Eftersom jag är ett riktigt hamburger-fan, har det blivit en del burgare från Wolt. Mina hamburgar-favoriter i Stockholm är Bun Meat Bun, Bastard Burger, Brödernas och Flippin Burger.

Wolt Rabattkod – 4G6SWBB

För att använda rabattkoden, eller promokod som det också kallas, laddar du hem Wolt appen i din appbutik på din telefon. När du sedan har skapat ett konto på Wolt, klickar du in dig på din profil och väljer sedan ”Ange promokod”. När du skrivit in 4G6SWBB får du alltså 120 kr att handla för direkt! Du får 60 kr rabatt på din första beställning, och 60 kr rabatt på din andra beställning också, med hjälp av denna rabattkod. Alltså totalt, 120 kr rabatt! Det är alltså svinenkelt att nyttja detta fina erbjudande!

Vanliga frågor om WOLT

Hur fungerar Wolt Rabattkod?

Det är enkelt att komma igång med Wolt. Så fort du har skapat ditt konto och använt dig av min Wolt rabattkod, kan du beställa mat direkt. Du kan bläddra igenom utbudet som finns på just din plats, och sedan välja den mat du är sugen på. Spana även in erbjudanden och kampanjer inne i Wolt-appen. Ofta kan du hitta många restauranger som erbjuder gratis frakt / fri leverans. När du sedan bestämt dig för vart du vill äta klickar du in dig på din restaurang. Väl inne på menyn kan du kika vilken maträtt som lockar dig mest. Klicka i vad du vill käka, och hoppa sen vidare till kassan. Sen är det bara betala och vips så är din beställning lagd! Det tar sedan 10-60 minuter tills maten har lagats i köket på din restaurang och sedan levereras direkt till din dörr.

Vad finns det för mat hos Wolt?

Hos Wolt kan du beställa mat med inspiration från hela världen. Det finns allt ifrån svensk husmankost, grekiska sallader, italiensk vedugnsbakad pizza, indiska grytor, kinesisk wok, amerikanska burgare och mycket annat. Allt handlar i princip om vart du bor, och vilka restauranger som är kopplade till Wolt just där. Det smidigaste är att ladda hem appen och kolla vilket utbud just du har! Ofta finns butiker som har erbjudander som t.ex. rabatt eller fri leverans.

Värva vänner med din Wolt Rabattkod

En annan fiffig grej med Wolt är att när du väl har ett konto, kan du bjuda in dina vänner genom din egna Wolt promokod. De får då rabatt på sin nästa beställning. Både du och din vän får 100 kr när din vän gör sin första beställning! Det bästa med Wolts värvningstrategi är att du kan ”stacka” flera kundvärvningar och rabatter på en beställning, vilket du inte kan göra hos liknande tjänster. Wolt finns i städer över hela Sverige. Ett urval av städer de finns i är Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Linköping, Gävle och Sundsvall.

Kan man lämna dricks med Wolt?

Hos Wolt kallas de som kör ut maten kurirer. Det är ett väldigt uppskattat och viktigt jobb de utför, och därför finns möjligheten att ge dessa dricks. Jag vet faktiskt inte hur mycket de får betalt från Wolt, men jag tror säkerligen inte det är stora löner. Genom att lämna 10 eller 15% dricks till kuriren kan du visa din uppskattning för det jobb de utför.

Vad händer om man inte blir nöjd?

Wolt har ett bra system där du kan rapportera till deras kundtjänst om något skulle gå fel med din leverans. Kanske har du fått fel dricka, kanske fick du fel beställning eller så var maten kall när den kom fram. Oavsett vad kan du alltid kontakta Wolts kundtjänst och om det var ett problem som är inom deras kontroll brukar man bli kompenserad. Antingen genom Wolt-krediter eller pengarna tillbaka. Små förseningar brukar dock inte kompenseras.

Leveransavgifter

Vad kostar leveransavgiften med Wolt är en fråga många ställer sig innan man använt tjänsten. Jag kan lugnt konstatera att det faktiskt inte är så farligt dyrt, och ofta erbjuder vissa restauranger fri frakt! Det du också kan göra är att försöka beställa ihop med flera personer. På det viset kan ni betala frakt avgiften tillsammans, så det blir billigare för alla!

Här nedan kan du se vad leverans kostnaden är beroende på hur långt ifrån du är restaurangen när du beställer:

  • 1 – 1,5 km: 59 kronor
  • 1,5 – 2 km: 69 kronor
  • 2 – 2,5 km: 79 kronor
  • 2,5 – 3 km: 89 kronor
  • 3 – 3,5 km: 99 kronor

När du beställer längre än 5 kilometer bort från restaurangen är det ibland inte säkert att du ens kan beställa, och om du kan det blir leverans avgiften 119 kronor. Lite tråkig avgift såklart, men tänk på att om du använder min Wolt rabattkod blir det ändå billigt!

Betalningsmetoder

Hos Wolt kan du betala antingen med Apple Pay eller med ett bank eller kreditkort.

Om tjänsten – Wolt

Wolt grundades 2014 i Finland. År 2016 kom de till Sverige. Tidigare var det OnlinePizza, som sedan blev uppköpta av Foodora, som dominerade marknaden. Senare kom flera tjänster, som Wolt, Uber Eats, Bolt Foods och många andra. Denna konkurrens har varit väldigt nyttig för oss konsumenter. Mer alternativ leder till prispress, och man kan alltid scouta efter vilket av leverantörerna som har bäst kampanjer just nu! Leveransavgiften kan ibland vara tråkig att behöva betala genom tjänster som Wolt, just nu är leveransavgiften endast 19kr. Som jag nämnde tidigare kan du dock även hitta ett visst utbud som kör ut maten gratis till dig.

Innan Wolt kom till Sverige använde jag mig mycket av t.ex. Uber Eats och Foodora. Jag använder såklart fortfarande dessa tjänster, men oftast är det billigare frakt genom Wolt samtidigt som favoritrestauranger inte finns i någon annan app. Överlag måste jag säga att jag gillar Wolt skarpt, och framförallt Bun Meat Buns hamburgare som jag ofta beställer genom dem. Testa du med!

Hoppas du kommer njuta av min rabattkod genom att beställa hem matleverans du också! På denna sida kan du alltså hitta:

  • Wolt Fri Leverans
  • Promo Kod Wolt
  • Wolt Gratis Frakt
  • Wolt Discount
  • Wolt Promo Code

Andra rabattkoder

Exit mobile version